Cevichebar i Sentrum

Velkommen til Cevichebar på Ostehuset Sentrum hver torsdag og fredag fra kl 18-23.

Ceviche er en søramerikansk måte å tilberede rå fisk og skalldyr på. Man marinerer rå sjømat i lime- eller sitronjuice og syren får så proteinene til å koagulere slik at fisken faktisk blir kokt. Og det smaker nydelig!

Salt, syrlig og spicy!

Vi gleder oss til å presentere sjømat og vegetar med masse nye smaker. Vi benytter oss av dagens fangs fra vår leverandør og derfor varierer type fisk fra dag til dag.

All ceviche er basert på «leche de tigre» og inneholder i tillegg sjalottløk og agurk.

Sett sammen din egen favoritt fra menyen eller velg kokkens herlige smaksmeny.


CEVICHE
Se tavlen eller spør kommen om dagens fiskeutalg


TILBEHØR

 

DAGENS HOVEDRETT


DESSERT


KOKKENS SMAKSMENY


Vi holder åpent til kl 23 torsdager og fredager (kjøkkenet stenger kl 22)
Ønsker du å bestille bord, ta kontakt på tlf 51 86 40 10.
Velkommen!

Allergener er merket i menyen: Fisk:F, Bløtdyr:B, Soya gluten:SG, Bløtdyr:B, Skalldyr:SK, Mandel:MDN, Nøtter:N, Hvetegluten:HVG, Rug gluten:RG, Egg:E, Melk:M