Ost- og vinsmaking

Velkommen til årets første ost- og vinsmaking på Ostehuset Sentrum onsdag 24. januar 2018.

  • Dato

    24.1

  • Tidspunkt

    kl 19.00 – 20.30

  • Sted

    Ostehuset Sentrum, Hospitalgata 6

  • Pris

    kr 595

Ost og vin hører naturlig sammen. De to flotte landbruksproduktene er som skap for hverandre.

Ostehusets gründer og ostekjenner Tom Helge Sørensen har skrevet to bøker om ost. Ut i fra disse presenterer han og hans team 4 norske og internasjonale oster, utvalgte viner og tar gjestene med på en uformell, behagelig og velsmakende vandring i osten og vinens vidunderlige verden.

Litt om opplegget
Etter en liten introduksjon og ostepresentasjon kommer ostene og vinene i passe rekkefølge.

Det blir gjennomgått hvordan ost og vin blir fremstilt. Passer hvitvin til ost? Eller er rødvin best sammen med ost? Vi beveger oss inn på tema som smak, hvordan smake vin, hvordan oppleves smak?

Videre kommer kombinasjoner som passer godt, eller gjør de det? Til slutt går vi inn på fasiten….

Smakingen varer i ca 1,5 time.

Billetter
Kr 595,- pr person
Kjøp billett her

Tips
En ost- og vinsmaking er en kjekk julegave til den som har alt.