Racletteaften

Velkommen til nytt "Ost i Sentrum! Onsdag 5. oktober er det osten og den klassiske retten raclette som står i fokus.

  • Dato

    4.10

  • Tidspunkt

    kl 19.00 – 21.30

  • Sted

    Ostehuset Sentrum, Hospitalgata 6

  • Pris

    kr 365

Kveldens meny
Raclette med nydelig tilbehør: skinke, pølser, poteter, bacon, cornichons, marinert sopp, soltørket tomat, grønn salat og brød.

Kveldens program
Kort introduksjon starter kl 19.00
Deretter forsyner man seg av buffeten så mye man orker.

Salg av drikke
Drikke som passer til i flere prisklasser er tilgjengelig. Vår vinleverandør er til stede og veileder dere til gode vinvalg.

Mer om raclette
Raclette er en halvfast kumelksost som lages både i Frankrke og Sveits. Den har opphav i fra kantonen Valais i Sveits. Raclette er navnet på både retten og på selve osten. Navnet kommer av racler som betyr å skrape. Vi setter osten i et varm raclettejern, og den smeltede osten kan skrapes av. Vi legger også skiver av osten i et jern med overvarme, og den smeltede osten helles over tilbehøret.

Pris og billetter
Kr 365,- pr person
Sikre deg billett her