Racletteaften

Velkommen til nytt "Ost i Sentrum! Onsdag 5. oktober er det osten og den klassiske retten raclette som står i fokus.

  • Dato

    4.10

  • Tidspunkt

    kl 19.00 – 21.30

  • Sted

    Ostehuset Sentrum, Hospitalgata 6

  • Pris

    kr 365

Kveldens meny
Raclette med nydelig tilbehør: skinke, pølser, poteter, bacon, cornichons, marinert sopp, soltørket tomat, grønn salat og brød.

Kveldens program
Kort introduksjon starter kl 19.00
Deretter forsyner man seg av buffeten så mye man orker. Drikke som passer til i flere prisklasser er tilgjengelig. Vår vinleverandør er til stede og veileder dere til gode vinvalg.

Mer om raclette
Raclette er en halvfast kumelksost som lages både i Frankrke og Sveits. Den har opphav i fra kantonen Valais i Sveits. Raclette er navnet på både retten og på selve osten. Navnet kommer av racler som betyr å skrape. Vi setter osten i et varm raclettejern, og den smeltede osten kan skrapes av. Vi legger også skiver av osten i et jern med overvarme, og den smeltede osten helles over tilbehøret.

Pris og billetter
Kr 365,- pr person
Sikre deg billett her