Ledige stillinger

VI SØKER DAGLIG LEDER!

Ostehuset fyller 20 år i 2019. Vi har jobbet oss opp fra 2 mill. i omsetning med 4 ansatte til over 50 mill. i omsetning og 50 årsverk. Ostehuset er i dag et omfattende og velfungerende mathus for små og store som alle deler gleden om den gode maten.

Daglig leder
I forbindelse med at Ostehuset nå innleder en ny stor satsing i Norges Bank-bygget har vi mange nye spennende utfordringer og mye som skal holdes ved like. Våre verdier, TAPAS – Trendy, Ambisiøs, Positiv, Ansvarlig og Samarbeidsvillig – skal være med og lede oss dit.

Vi skal på en spennende reise og vi har et supermotivert team. Nå søker vi deg som sammen med teamet kan lede og løfte de tre stedene våre rundt en ny og spennende satsing, Ostehuset 2.0.

Vi søker en leder som ser det store bildet og samtidig klarer å realisere og gjennomføre det som skaper 2.0. Du er kommersiell, liker salgsrollen og vet å jakte marginer. Du kommuniserer klart og engasjerende og klarer å mobilisere våre ansatte til å skape resultater sammen. Du er energisk, uredd og positiv, selvgående og selvmotiverende, også i stressende situasjoner. Vi ønsker at du har ledererfaring fra bransjen og fra utvikling av organisasjoner og har skapt resultater helst innen hotell-& restaurantfag. Som du forstår legger vi listen høyt, men vi tror du finnes der ute. Styret og vi som eiere vil støtte deg, samtidig som Tom og jeg vil konsentrere oss mer om konsept- og strategiutvikling for nye Ostehuset.

Vi håper å se deg hos oss fra begynnelsen av 2018. Gleder oss til å høre fra deg!

Send søknad til hanne@ostehuset.no