Bakeriet

Hver dag, nærmest døgnet rundt og til og med på søndag, tryller vi fram ferske brød og annen bakst fra vårt eget bakeri.

Null juks, ingen halvfabrikata. Egen surdeig fra blide bakere, egne oppskrifter og teknikker. Solid håndverk og mange kilo kjærlighet. Du kjenner det på lukta…

Et brød er ikke et brød
Ferske, deilig duftende bakervarer er en æressak. Vi elter og kjevler maskinelt, men bruker ellers bare hendene. Det er den profesjonelle bakeren som bestemmer resultatet – med sin stolthet for faget. Etter eltingen får brødene ligge i ro og heve, deretter stekes de i en steinlagt ovn. Vi vil levere rent brød, rent bakverk, ren mat – og så har vi alltid et brennende ønske om god smak. Kanskje derfor flere av byens restauranter kjøper brød av oss?

Brødløftet vårt!
• Ingen tilsetningsstoffer
• Ingen ferdige blandinger
• Aldri fett i våre vanlige brød
• Gode og ekte meieriprodukter i det søte bakverket
• Ekte råvarer
• Riktig temperatur
• Lang hevetid
• God tid – raskt bakverk er lastverk!

Ostehusets populære sandwicher
Sandwich er en av signaturrettene våre. Og det gode brødet er mye av grunnen til at det går 150 sandwicher over disk hver dag. Vi ville ha vårt eget – noe med spesielt god smak. Etter å ha trikset og mikset, bakt og smakt, smakt og bakt, endte vi opp med brødet du får i sandwichen og brøddisken.

Kaker, terter og småbakst
Ostehuset baker kaker, terter og småbakst. Hver dag kan du kjøpe den berømte Ostehuset-ostekaken, gulrotkake, blåbærterter, muffins og brownies i cafeen, i tillegg til deilig småbakst som kanelsnurrer og croissanter. Fullt på høyde med berømt fransk bakverk. Og vi følger sesongen: Til jul skal det være julekaker, i bærsesongen bærterter.

Bestill en kake, du også!
Bestill en hel deilig kake her