Cevichebar i Sentrum

Velkommen til Cevichebar på Ostehuset Sentrum hver torsdag og fredag fra kl 18-23.

Ceviche er en søramerikansk måte å tilberede rå fisk og skalldyr på. Man marinerer rå sjømat i lime- eller sitronjuice og syren får så proteinene til å koagulere slik at fisken faktisk blir kokt. Og det smaker nydelig!

Salt, syrlig og spicy!

Vi gleder oss til å presentere sjømat og vegetar med masse nye smaker. Vi benytter oss av dagens fangs fra vår leverandør og derfor varierer type fisk fra dag til dag.
All ceviche er basert på «leche de tigre» og inneholder i tillegg sjalottløk og agurk.
Sett sammen din egen favoritt fra menyen eller velg kokkens smaksmeny.

        Ceviche høstmeny:

CEVICHE

Kveiteceviche Kr.75,-
(Hjertesalat, sesam-majones, syltet agurk og sopp)

Torskeceviche  Kr.75,-
(Quinoa, vårløk og bønnespirer)

Aguachile med reker  Kr.75,-
(Avokado, syltet rødløk)

 

SALATER 

Curtido Kr.50,-
(Meksikansk kålsalat med blå maischips)

Spicy avokoado Kr.50,-
(Furikake,bonito-flakes og chipotle-majones) 

Quinasalat Kr.50,-
(Fennikel, grapefrukt og drenert yoghurt)

 

VARMRETTER

Sprøstekt kyllingconfit med grønn erterisotto og parmesan  Kr.225,-/125,- (stor/liten)

Braisert lam med aprikos, løk, pistasj og råris  Kr.245,-/145,- (liten/stor)

Saltbakt sellerirot i umamibuljong med syltet sopp og veganrisotto Kr.219,-/119,- (stor/liten)

 

DESSERTER

Mango tapiokapudding Kr.95,-
(Med kaffechips)

Raw Food kake Kr.79,-

Softis med eplekompott og rugcrumble Kr.60,-

Softis med lakris fra Johan Bülow Kr.60,

PAKKER

Ceviche x3 Kr.199,-

Liten smaksmeny Kr.295,-
(2 ceviche, 1 salat, 1 varmrett) 

Stor smaksmeny Kr.425,-
(2 ceviche, 2 salater, 2 varmretter, 1 dessert)

 

Vi holder åpent til kl.23 torsdager og fredager.
Ønsker du å bestille bord, ta kontakt på tlf:51 86 40 10 eller mail post@ostehuset.no. Velkommen!