Bestill bord i Hagen!

I det nye Ostehuset på Domkirkeplassen er det lett å kjenne igjen den klassiske Ostehuset-caféen med sine langbord og summende kontinentale stemning. I tillegg lanserer vi Hagen. I grønne og litt roligere omgivelser, litt tilbaketrukket fra cafeen, er det godt å være både to og ganske mange flere.

ÅPENT
Tirsdag til lørdag

TID
Kl. 17.00-00.00
Her er det bordbestilling.

STED
Ostehuset Domkirkeplassen

KAPASITET
Ca. 40 sitteplasser

I Hagen må du bestille bord
Hagen er for deg som ønsker å litt mer ro til den gode samtalen over mat- og vinopplevelsene. Vi åpner Hagen klokken seks, men på dagtid er det fullt mulig – og en ganske god idé – å booke rommet for egne arrangement med større grupper. 

Kjøkkensjefen anbefaler
Se vår meny her.

Bestill bord i Hagen her.

Velkommen!

Restaurant Hagen

Detaljer fra Hagen