Nyhet! Luftig og lekker vinbar!

I de nye lokalene våre er det mye klassisk Ostehuset, men vi har også en rekke spennende nyheter å by på. Velkommen til byens luftigste og kanskje lekreste vinbar. Er du alene, men har lyst på en vinprat og treff med kjekke folk? Er dere en gjeng som skal ut og kose dere? Alle veier fører til Domkirkeplassen 3!

ÅPENT
Tirsdag–lørdag

TID
Kl. 17.00-00.00 (tirs 23:00)
Kjøkken stenger 22.00.

BESTILL BORD
Bestill bord online her.

Fantastisk utsikt
Vinbaren ligger tilbaketrukket i 2. etasje. Du nyter et innvendig rom med ca. 10 meter under taket i det mektige bygget, samtidig som det er flott utsikt over Domkirkeplassen mot torget. Selskapet ditt avgjør om det passer med et 2- eller 4- mannsbord eller en av de to sofagruppene med plass til 6-8 personer. Totalkapasitet på ca 40 personer.

Pål deler med deg
Pål Gøran Stolt-Larsen Pettersen, eks. blant annet Tango, er vinkelneren som skal skape miljø for god vinprat. For gode ideer, anbefalinger, råd og diskusjoner. Gled deg – Pål elsker å dele kunnskap og prate vin.

Stor bredde – godt utvalg
Vinbaren har stor bredde når det gjelder druer, vinland, prisklasser – og musserende. Mange av vinene kan du bestille et glass av, og hver uke trekker vi fram én spesiell vin til god pris.

Egen meny med småretter
Vi har komponert en egen smårettsmeny som passer utmerket som følge til god vin. Hva med ceviche på dagens villfangede fisk og et glass frisk og mineralsk Albarinho? Eller vår egen spekeskinke av skogsgris med et glass lett og saftig Valpolicella? Vi kan også hente ut deilig ost fra modningsskapet – frister det med et stykke blåmugg og et glass søt Tokaij? Se vår meny her!

Tett koseprat eller eksklusiv smaking?
Ta med kjæresten, venner, kolleger, vinklubben eller forretningsforbindelser. Vi arrangerer gjerne også smakinger eksklusivt for deg og dine. Start i Vinbaren, fortsettelse på Ostevippen i bakkant.

Bestill bord her!

Velkommen!