Nyhet! Ostehuset har fått Osteri!

I det nye Ostehuset på Domkirkeplassen har en av drømmene til ostefar Tom Helge Sørensen gått i oppfyllelse: Et eget rom der det skal handle om ost, ost og mer ost! Nærmere bestemt 1 tonn – så du må gjerne ta med deg noen venner!

ÅPENT
Fra onsdag 28. november

TID
Etter avtale / bestilling

STED
Ostehuset Domkirkeplassen

KAPASITET
Ett bord – 12 personer

Stappfullt av godbiter
Osteriet er et eget rom med plass til 12 osteelskere rundt bordet. Rommet ligger i 2. etasje med god eksponering mot cafeen i første. Osteriet domineres av et gedigent ostemodningsskap stappfullt av godsaker.

Kom og smak! Kom og snakk!
Vi byr på ostekurs, ostekunnskap, osteinspirasjon, ostediskusjoner – og deler med glede alt vi kan. Vi inviterer til arrangementer – eller vi skreddersyr egne opplegg for deg og dine osteelskende venner.

Høykompetente osteelskere
Tema kan være for eksempel ost og øl, ost og vin, ost og skinker – eller vi lager et annet opplegg du har lyst på. Smakingene ledes av våre høykompetente osteelskere: Ostefar Tom Helge, vinkelner Pål, butikksjef Christoffer eller vert Al.

Byens beste utvalg
I Osteriet byr vi på alle osteklasser: faste- og halvfaste, hvitmuggoster, kittmodne oster, blåmuggoster, chevre, ferskoster og kremoster. Velg i Stavangers beste utvalg av spesialoster. Osteriet er et veldig langt stykke fra ostedisken i dagligvarebutikken din.

Bestill Osteriet på 51 86 40 10 eller domkirkeplassen@ostehuset.no. Velkommen!