FOOD &
FUN 2025
Opplev Stavanger sin nye restaurantfestival!
I samarbeid med Gladmat inviterer vi deg til en unik matopplevelse når selveste toppkokken Vito Mollica gjester oss.
20. og 21. februar
Pris per person: kr. 1200,-
Fra kl. 19:00
Toscana møter Stavanger i 2025
Vi er så heldige til å invitere til en Food & Fun-festival som setter italienske smaker i sentrum!
Den prisbelønte italienske kjøkkensjefen Vito Mollica gjester Ostehuset 20. og 21. februar. Som mannen bak den stjernedekorerte restauranten Atto di Vito Mollica i det historiske Palazzo Portinari Salviati i Firenze, tar Vito med seg en rik arv av italiensk kokekunst.
Vi, Hanne og Tom, har alltid hatt en forkjærlighet for det franske og italienske kjøkkenet. Våre inspirerende turer til Italia i høst, fylt med møter med legendariske skikkelser som slakteren Dario Cecchini og fantastiske måltider i Firenze, ga oss ny innsikt og inspirasjon. Gjennom vår venn Aldo Flakstad fikk vi muligheten til å bli kjent med Vito Mollica, og nå ønsker vi å dele denne opplevelsen med dere.
Vito gleder seg til å utforske vår region – fra lokale råvarer til menneskene som gjør Stavanger så unikt. Og vi gleder oss til å gi dere en smak av hans kulinariske magi.
Velkommen til en uforglemmelig reise der Toscana møter Stavanger!
- velg mellom torsdag 20. februar & fredag 21. februar
- fra kl. 19:00
- pris per person: kr. 1200,-
Bestill dine billetter via lenken her:
Tilbakeblikk på 2024:
I fjor hadde vi gleden av å ønske Benoit Witz velkommen til Ostehuset. Oppvokst på en gård i Alsace og med erfaring fra kjøkkenene til Paul Bocuse og Alain Ducasse, tok han med seg bærekraftige smaker fra sin Michelin-anerkjente restaurant i Provence hvor han hver morgen hentet han ferske urter og blomster fra sin egen hage til matlagingen. Sammen med oss skapte han uforglemmelige opplevelser.
Se bilder fra besøket av Benoit Witz i 2024: