FOOD & FUN 2025
Bli med på Stavanger sin nye restaurantfestival - i samarbeid med Gladmat får vi besøk av en toppkokk
19, 20 & 21 februar og du er invitert!
Stavanger har topprestaurantene, Rogaland har toppråvarene, og nå er toppkokker fra hele verden på vei til byen for å sette sitt eget preg på matopplevelsen.
Resultatet opplever du på Food & Fun, som arrangeres for første gang fra 19. – 21. februar 2025.
I 2024 hadde vi besøk av:
Vi på Ostehuset er så heldige å få besøk av Benoit Witz. Han er oppvokst på en gård i Alsace, har en imponerende karriere som inkluderer arbeid under Paul Bocuse og Alain Ducasse. Han bringer sin ekspertise til Ostehuset, og har med seg lokale smaker fra Provence – hvor han driver Jardin Secret på et historisk hotell. Restauranten er utmerket med grønn stjerne for bærekraft. Hver morgen henter han egen dyrkede urter og spiselige blomster fra den vakre hagen til matlagingen. Benoit er godt kjent med Hanne og Tom fra sine reiser til Provence og sammen deler de verdier rundt mat og bærekraft.
Toscana møter Stavanger – med Vito Mollica
I år blir det italienske smaker som står i sentrum under årets Food&Fun-festival!
Den anerkjente italienske kjøkkensjefen Vito Mollica gjester Stavanger torsdag 20. og fredag 21. februar. Vito er mannen bak stjernerestauranten Atto di Vito Mollica, som ligger i det storslåtte Palazzo Portinari Salviati i Firenze – tidligere hjemmet til Cosimo I de’ Medici, hertugen av Firenze (1519–1574).
Vi, Hanne og Tom, har alltid hatt en forkjærlighet for det franske og italienske kjøkken. I høst tok vi to inspirerende turer til Italia for å dykke ned i renessansekunsten og den utsøkte italienske kokekunsten.
Toscana-turen var en sann fest for sansene, fylt med uforglemmelige mat- og vinopplevelser. Vi besøkte blant annet den legendariske slakteren Dario Cecchini i Panzano og nøt fantastiske måltider i renessansens vugge, Firenze.
Gjennom vår venn Aldo Flagstad fra Stavanger fikk vi muligheten til å bli kjent med Vito Mollica. Nå ønsker vi å dele denne opplevelsen med dere!
Vi ser frem til at Vito skal bli kjent med vår region – fra råvarene og maten til menneskene som gjør Stavanger så unik. Og vi gleder oss til at dere skal oppleve hans kulinariske magi.
Velkommen til en smakfull feiring der Toscana møter Stavanger!
- pris per person: kr. 1200,-
20. & 21. februar - begrenset plasser!