Cheesy Thursday Mont d’Or

Velkommen til Ostehuset sentrum! Hver torsdag i november arrangerer vi Cheesy Thursday med Mont d’Or sharing.

  • Dato

    15.11

  • Tidspunkt

    kl 16.00 – 21.00

  • Sted

    Ostehuset Sentrum, Hospitalgata 6

  • Pris

    kr 299

Spise ost med skje

Denne kvelden skal det handle om den kremete, myke, nærmest flytende franske juletradisjonen Mont d’Or. Servert i treboks. Varm og god. På sitt beste i november og desember.

Meny

Mont d’Or med skinke, pølser, cornichons (små sylteagurker), løk og kokte poteter
Kr 299,- pr person.

Salg av drikke

Drikke finnes tilgjengelig i flere prisklasser og vår egen Henrik Sandve Polden vil komme med anbefalinger som passer til maten.

Bordbestilling

Bestill bord på 51 86 40 10 eller sentrum@ostehuset.no eller kom direkte innom oss på torsdag!

Mer om osten

Mont d’Or er en kittmoden bløt ost som lages på fransk og sveitsisk side i Jurafjellene. Den er i salg fra september til mars. Den lages av kumelk og legges i en form av trebark hvor den modnes videre. Den blir fyldig, myk og kremete. Den er spesielt god til varming hvor den blir rennende og smidig.

Vi gleder oss og håper å se deg!