Cheesy Thursday med Raclette sharing.

Hver torsdag i oktober, inviterer Ostehuset Sentrum Cheesy Thursday med Raclette sharing.

  • Dato

    11.10

  • Tidspunkt

    kl 16.00 – 21.00

  • Sted

    Ostehuset Sentrum, Hospitalgata 6

  • Pris

    kr 299

MENY
Vi serverer raclette med nydelig tilbehør: skinke, pølser, poteter, bacon, cornichons, marinert soltørket tomat, grønn salat og brød. Pris per pers: 299,-

SALG AV DRIKKE
Drikke finnes tilgjengelig i flere prisklasser og vår egen Henrik Sandve Polden vil komme med anbefalinger som passer til maten.

MER OM RACLETTE
Raclette er en halvfast kumelksost som lages både i Frankrke og Sveits. Den har opphav i fra kantonen Valais i Sveits. Raclette er navnet på både retten og på selve osten. Navnet kommer av racler som betyr å skrape. Vi setter osten i et varm raclettejern, og den smeltede osten kan skrapes av. Vi legger også skiver av osten i et jern med overvarme, og den smeltede osten helles over tilbehøret.

BORDBESTILLING
Bestill bord på 51 86 40 10 eller sentrum@ostehuset.no – eller kom direkte innom oss!

Vi gleder oss og håper å se deg!