Det Glade Langbord

Gladmat har valgt balanse som årets tema. Og for et begrep: Balanse i livet, balanse i hverdagen, balanse i matveien, balanse i smaker. Vi tar utfordringen og inviterer store Kina til lille Norge.

 • Dato

  19.7 – 20.7

 • Tidspunkt

  kl 19.00 – 23.00

 • Sted

  Ostehuset Sentrum, Hospitalgaten 6

 • Pris

  kr 650

Hvordan balanserer chef Sun fra Beijing sin sprø Pekingand med for eksempel neper og reddiker fra Brimse i Ryfylke? Kan norske råvarer og nordisk stil stabilisere kinesiske smaker slik at retten finner sammen i en høyere enhet? Hjertelig velkommen til tidenes mest balanserte langbord!

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.”
Albert Einstein

Pris kr 650 per person
Inkludert Ostehusets aperitiff og amuse-bouche fra chef Sun
Øvrig drikke kjøpes ved bordet
Kjøp billetter her.

Ostehuset Sentrum
Torsdag 19. og fredag 20. juli kl 19

Velkommen!

Vår Soussjef Daniel Vigdel Hansen fått muligheten til å reise til Beijing i Kina for å lære om det kinesiske kjøkkenet i tillegg til kunsten bak den verdenskjente retten Peking duck. Sino Nordic Management (SNMT) har siden 2004 vært et bindende leddet i utvekslingen mellom norsk og kinesisk kultur på alle aspekter. Michelle Jia Engesbak som Prosjekt Direktør fra SNMT har vært kulturguide under oppholdet. De kinesiske kokkene som Daniel har vært under opplæring av, har også blitt invitert til å delta på årets Gladmatfestival.

I år samarbeider Ostehuset med Eir of Norway samt SNMT når vi dekker vårt tradisjonsrike langbord under Gladmat. Det blir servert treretters middag tilberedt av både kokker fra Ostehuset og kinesiske kokker som kommer på besøk. Eir of Norway, med sine premium sjøpølser er også klar for produktlansering under Gladmat. Vi gleder oss!