Det Glade Langbord

Gladmat har valgt balanse som årets tema. Og for et begrep: Balanse i livet, balanse i hverdagen, balanse i matveien, balanse i smaker. Vi tar utfordringen og inviterer store Kina til lille Norge.

  • Dato

    19.7 – 20.7

  • Tidspunkt

    kl 19.00 – 23.00

  • Sted

    Ostehuset Sentrum, Hospitalgaten 6

  • Pris

    kr 650

Hvordan balanserer chef Sun fra Beijing sin sprø Pekingand med for eksempel neper og reddiker fra Brimse i Ryfylke? Kan norske råvarer og nordisk stil stabilisere kinesiske smaker slik at retten finner sammen i en høyere enhet? Hjertelig velkommen til tidenes mest balanserte langbord!

“Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.”
Albert Einstein

Pris kr 650 per person
Inkludert Ostehusets aperitiff og amuse-bouche fra chef Sun
Øvrig drikke kjøpes ved bordet
Kjøp billetter her.

Ostehuset Sentrum
Torsdag 19. og fredag 20. juli kl 19

Velkommen!