Forretter
Reinsdyr carpaccio med einebær. Servert med pecorino, ruccula og sitron- og honningvinaigrette (melk, sulfitt)
Kr 120.-
Vegansk rødbet carpaccio med ruccula og pinjekjerner, tahini og sitron- og honningvinaigrette (sulfitt, sesam)
Kr 85.-
Hovedretter
Pinnekjøtt med poteter, pinnefett og kålrotstappe
Kr 270.-
Andebryst med potetmos, syltede grønnsaker fra Brimse og solbærsjy (melk, sulfitt)
Kr 170.-
Vegansk hovedrett med kastanjer, jordskokk, linsesjy og trøffelchips (selleri)
Kr 155.-
Dessert
Sjokoladefondant med vaniljeis og bærcoulis (melk, gluten, egg)
Kr 95.-
Vegansk dessert – eple x 3
Kr 95.-
Bestill bord eller kom direkte innom oss
For mer info, ta kontakt på 51 86 40 10 eller
Ostehuset Hinna: hinna@ostehuset.no
Ostehuset Øst: ost@ostehuset.no
Velkommen til oss!