Ostevippene – gode møteplasser midt i sentrum

Planlegger du arbeidsmøte, kundepresentasjon, konferanse eller kick off? I våre Ostevipper på Ostehuset Domkirkeplassen midt i hjertet av Stavanger får du alt du trenger – og litt til. God plass, god mat og god energi i inspirerende omgivelser.

BESTILLING
Bestill nå: 51864010 eller domkirkeplassen@ostehuset.no

STED
Domkirkeplassen 3

PRIS
Etter avtale.
Avhengig av tid og møtepakker.

Inspirerende omgivelser
Så midt i Stavanger som du kan komme, i inspirerende omgivelser både inne og ute, kan du nå legge styremøtet ditt, kundepresentasjonen, videokonferansen, kick-offet, partnermøtet eller strategisamlingen.

Så praktisk!
Spaser hit fra kontorer i sentrum – eller kom kollektivt eller med bil. Domkirkehallen til Stavanger parkering ligger rett under oss. Og det er 5 minutter til jernbanen.

Vi skal ta godt vare på dere!
I tilbaketrukne omgivelser i 2. etasje kan dere tenke de store tankene, mens vi tar oss av resten. Dere blir diskret oppvartet og får sunn og god møtemat – alle fasiliteter er på plass og venter på dere.

Al Greenall er vert på dagtid
Kunstneren og foodien Al har egenskaper som er perfekte for en vert. Veldig glad i mennesker – og i å gjøre alt han kan for at det skal være trivelig og effektivt å ha møte hos oss.

Alt du trenger
Ostevipp 1 har plass til 20-22 personer, Ostevipp 2 tar 12 personer. Begge rommene har full konferansepakke. Ostevipp 2 har også utstyr for videokonferanse. 

Sunn og god konferansemeny
Vi tilbyr møtepakker med kickstart, DKP Lunsjtapas og energipåfyll.

Bestill Ostevippen på 51 86 40 10 (8-16) eller ved å sende oss en epost til
domkirkeplassen@ostehuset.no.

Ta gjerne kontakt om du ønsker en visning av lokalene. Velkommen!