Ostehuset Domkirkeplassen

Matopplevelser for mage, hode og hjerte
Velkommen til Ostehuset Domkirkeplassen. I ett av Stavangers absolutte praktbygg, på ett av de aller mest sentrale stedene i sentrum, har vi åpnet ny møteplass med matopplevelser i tre etasjer. Et Ostehuset slik du kjenner oss på vårt beste – men også med mange nyheter vi gjerne vil dele med deg. Se bare nedenfor.

Bestill bord online her!

Nyhet! Luftig og lekker vinbar
Med nydelig utsikt over Domkirkeplassen og torget – hvis du klarer ta øynene fra følget ditt – byr vi på gode viner, spennende vinprat og deilig smårettsmeny. Les mer her

Nyhet! Ostevippen is back!
Styremøte, presentasjoner eller ledersamling. I inspirerende lokaler er det lettere å tenke både stort og klart. Diskret oppvartning med sunn og god møtemat. Alle fasiliteter. Les mer her

Nyhet! Velkommen i Hagen
I grønne og litt roligere omgivelser, i bakerste del av restauranten, er det godt å være både to og ganske mange flere. Kjøkkensjefen anbefaler en serie lekre retter, servert med service som er løftet et hakk og to.

Nyhet! Ostehuset har fått Osteri
Tenk, et eget rom med gedigent ostemodningsskap stappfullt av godsaker.
Nærmere bestemt 1 tonn – så du må gjerne ta med deg venner! Les mer her

Gleder oss til å vise deg!
Bar har vi også fått. Og frokostservering fra 07.30. Flere nyheter er på gang. I tillegg har vi selvsagt café, delidisk og butikk slik du kjenner fra før. På Domkirkeplassen er alt bare større – og helt nytt!

Bestill bord
Bestill bord her