Om oss

Ostehuset, et mathus for enhver smak.

Ostehuset har i over 20 år satt sitt preg på matkulturen i Stavanger. Ostehuset er et matsted hvor ærlig mat, drikke og produkter hertil er satt i fokus sammen med kunnskap, stemning og moderne interiør. Hos oss kan du nyte velsmakende matretter og drikke med råvarer fra lokale leverandører, og bakervarer fra vårt eget bakeri.

Du kan også bringe måltidet med hjem og til arbeidsplassen, eller bestille take away og catering fra vår populære meny.

Vi byr på gode kaffedrikker, brygget av baristaer samt ferskbrente bønner og kvalitetste fra fjern og nær.  Frokost, lunsj og kveldsretter er tilberedt med smakssikker kokekunst. Du finner oss på to steder i Stavanger:  I Østre bydel og i Jåttåvågen på Hinna.

Caféen

Nyt frokost, lunsj eller middag i våre trivelige spisesteder. Vi lager moderne og klassiske hjemmelagde matretter og bakevarer. Mat og drikketrender fra hele verden og sunn mat inspirerer oss til en rikholdig meny.  Husk at du også kan kjøpe alle våre retter med deg hjem eller på kontoret.  I diskene våre finner du et godt utvalg av hjemmelagede delikatesser som egner seg til å spise hos oss eller ta med.

Bakeriet

Nylagte og fristende bakverk er et av våre kjennetegn. Alle våre sandwich er laget på brød fra vårt bakeri som er i Ostehuset Øst. Vi baserer oss på surdeig og naturlige råvarer. Du finner mye grovt bakverk som er sundt og smakfullt.
Bakverket er håndlaget ut fra våre egne oppskrifter, teknikker og surdeig fra mange år tilbake. Brødene blir langtidshevet. Ekte smør og gode råvarer danner grunnlaget for håndlagde kaker og bakst.

Ost

Vi heter ikke Ostehuset for moro skyld. Gode lukter, herlige smaker, nyttige tips. Vi anbefaler gjerne vin til osten eller ost til vinen. Vi deler med glede alt vi har lært!

Butikkvarene, egne produkter

Vi tilbyr også egne produkter, som grønn pesto, aioli, marinerte fiken, nøtteblanding, musli og spekepølse for å nevne noen. Av brødet som blir til overs lager vi krutonger.

Les også historien om en Klubb sandwich her.

Selskapslokaler

Når du bestiller til selskap, omdanner vi lokalene til et hyggelig feststed.